Nye styles online hver dag - her er de bedste!
Forside >>  Shipping & Returns

Shipping & Returns

* Standard Bestillingsvarer kan leveres i travle perioder til 20:00, undtagen lørdage - søndage og helligdage

** Bemærk venligst, at hvis du lægger din ordre på lørdag, du har indtil 18:00, for at opfylde den næste dag levering.

Hvis jeg går ud, hvad der vil ske, når min ordre ankommer?

Hvis ingen er til rådighed til at acceptere levering af vores kurer vil sætte en kort gennem din dør, så du ved, at de har, og at de har truffet foranstaltninger. Aktioner omfatter:

• omlevering, levering vil forsøge 3 gange
• efterlade din ordre med en nabo
• Lad din ordre på din ejendom sikkert sted
• Din ordre tilbage til posthuset
Bemærk, at vil kræve en underskrift bevis for levering nogle projekter.

Jeg kan bestille levering til det sted, hvor jeg arbejder, eller en anden adresse?

Ved bestilling skal du blot anmode om leveringsadresse. Vær opmærksom på følgende:

• Vi er også nødt til at tage fat betale din faktureringsadresse.

• Det er dit ansvar at sikre, at leveringsadresse er villige og i stand til at acceptere produkt (er) for levering, især ethvert køretøj, transport plads.

Som et produkt (S) er blevet placeret i kassen betaling ved levering PO Box ordre vil blive annulleret, og en fuld refusion, så længe - • Vi accepterer ikke leveringen postboks.

• Ordrer kan gives til speditions selskaber, hoteller, familie hoteller, opbevaring og nedrivning selskab, der er identificeret som en besiddelse ordre på dine vegne. Dog vil astac.dk ikke være i stand til at give en restitution eller mængden af ​​behandling for at blive beskadiget eller mistet Retur accepteret på vegne af undertegnede transportere dit produkt for nogen af ​​disse positioner.

Retur information
Skift dit sind? Tilbage ordrer astac.dk gratis og nemt. Hvis en eller anden grund er du ikke tilfreds med dit køb, tilbyder vi en fuld refusion eller levering eller afhentning inden 28 dage udveksling

Hvordan kan jeg spore mine fremskridt tilbage?
Desværre, det afkast ikke kan spores, men du vil modtage en e-mail en "Din tilbagevenden er blevet behandlet, som vil bekræfte, at dit afkast er modtaget, refusion, og den forventede dato for tilbagebetaling vil være i dit konti vises sammen.

Jeg kan returnere varer til salg? Ja, du kan vende tilbage i 28 dage efter levering eller modtagelse af dit bevis for køb og salg poster, og få en fuld refusion online.

Hvad er det afkast og tilbagebetaling politik?
Der er undtagelser, astac.dk er glad for at bytte eller tilbagebetaling inden for 28 dage efter levering af dit køb for klik og indsamle ordrer du modtager en "klar sæt" 28 dage efter e-mail.

Din refusion vil blive krediteret til den oprindelige betalingskort. Hvis du har brugt astac.dk gaver eller Beauty Club Card tilbagebetaling vil automatisk blive krediteret til den oprindelige gavekort eller skønhed klub.

Produkterne skal tilbagebetale enhver uønsket tag i en situation, du skal være fuldt videresælges intakt. Særlig opmærksomhed skal forsøge på tøjet bør overvejes, sørg for at du ikke bære nogen makeup, parfume eller deodorant, lugt eller kan efterlade mærker.

Vi forbeholder os ret til at nægte at erstatte eller tilbagebetaling krav, hvis varerne ikke returneres eller beskadiget i salget.

Dette påvirker ikke ordrer annulleret under forbrugerbeskyttelse (fjernsalg) Regulations, yderligere detaljer som kan fås hos din lokale Trading Standards Department eller Citizens Advice Bureau om fejl eller forvanskning af varer eller dine lovbestemte rettigheder dine rettigheder.

Hvilke produkter er udelukket fra returnering og tilbagebetaling politik?
Se den enkelte produktsider for at kontrollere, at dit projekt opfylder kravene til gengæld.
Vi kan ikke give i bunden af ​​produktet erstatning eller tilbagebetaling, medmindre de er forkerte eller fejl beskrivelse:
Gave oplevelse.
Bed.
Tilpas og ændre projekter.

Desværre, sundhed og hygiejniske grunde, vi ikke kan returneres følgende produkter:
Når den originale emballage er blevet åbnet, kosmetik / parfume, medmindre fejlen.
Medmindre fejl gennemboret øreringe og andre krop gennemboret smykker.
Når den originale emballage er blevet åbnet eller beskadiget, dyner, puder, sengetæpper, medmindre fejlen.
Medmindre der er en fejl, herunder gaver eller indtagelse af alkohol og andre produkter, der indeholder alkohol.
Medmindre sundhed og etiketter og pakning er der stadig intakte, undertøj / lingeri, kontrol klæder, strik og badetøj.

Dette påvirker ikke ordrer annulleret under forbrugerbeskyttelse (fjernsalg) Regulations, yderligere detaljer som kan fås hos din lokale Trading Standards Department eller Citizens Advice Bureau om fejl eller forvanskning af varer eller dine lovbestemte rettigheder dine rettigheder.

Back

For at finde den mest unikke tøj muligheder altitude.do. Vi sætter en ære i plan er nødvendig, og bør være i stand til at finde den rigtige kostume med en masse kvalitet og opfylde kundernes behov.

Copyright @2020 www.maitamcmeco.com alle rettigheder forbeholdt